Je bent hier: Home > Verzekeringen > Pechverhelping

Pechverhelping


Een verzekering voor pechbijstand is zeker geen overbodige luxe. Bij een platte band of een lege accu word je binnen het uur terplekke geholpen. Een erg handige verzekering, zeker wanneer je vaak op de baan bent of soms naar het buitenland op reis gaat met de auto.

Ook bij ongevallen kan er voor een sleepdienst gezorgd worden die je auto naar de garage van jouw keuze brengt.

Veel mensen wachten met het nemen van een pechbijstand verzekering tot ze eens in de problemen hebben gezeten. Dat kan bijvoorbeeld een platte accu zijn bij een daguitstap naar een pretpark op meer dan 100 kilometer van je woonplaats. Of een ongeval op terugweg van een dagje uitwaaien aan de Belgische kust. In het slechtste geval gaat het over een panne in het buitenland, want dan moet je vaak hemel en aarde bewegen om deftig geholpen te worden. Gelukkig bestaan er verzekeringen die al deze risico's dekken en in geval van problemen snel voor een oplossing zorgen. Zo vertrek je met een gerust hart op reis.

Pechverhelping vergelijken

Een vergelijking van de verschillende pechbijstand verzekeringen leert ons dat de prijzen beginnen vanaf 50 euro per jaar. Afhankelijk van welke risico's je allemaal wenst te verzekeren kan de prijs oplopen tot meer dan 250 euro per jaar. 


Advertentie


Populair op FiWe.be