Je bent hier: Home > Verzekeringen > Autoverzekering > Yuzzu

Yuzzu, de nieuwe naam voor Touring Verzekeringen

De zeer gekende autoverzekeraar Touring wijzigde in 2019 zijn naam naar Yuzzu. Dit ging gepaard met een grootscheepse vernieuwingsoperatie: een nieuw logo, een nieuwe website en nieuwe producten. Maar Yuzzu houdt vast aan de sterktes van Touring Verzekeringen en blijft de Belgische marktleider in de directe verzekeringen. Het bedrijf telt meer dan 150.000 klanten die rechtstreeks auto-, motor- en woningverzekeringen afnemen, zonder gebruik te maken van een tussenpersoon zoals een makelaar of agent. Op die manier biedt Yuzzu heel interessantere tarieven aan.

Via de Yuzzu website vraag je in amper 5 minuten een gepersonaliseerde offerte aan. Heb je later een schadegeval, dan kan je beroep doen op de klantvriendelijke medewerkers die 24/24 en 7/7 paraat staan. De slogan van Yuzzu is niet voor niets "verassend vlot verzekerd".

Yuzzu heeft uiteraard diverse autoverzekeringen beschikbaar.


Yuzzu Autoverzekering BA

De autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) moet je volgens de wet afsluiten. Deze verzekering betaalt de schade aan de tegenpartij als je een ongeval in fout veroorzaakt.

In deze verzekering zitten aanhangwagens onder de 750 kg inbegrepen en de takeldienst als je auto niet meer kan rijden na een ongeval.

De verzekering kan je verder uitbreiden met een bestuurdersverzekering. Zo zijn je eventuele ziekenhuiskosten na een ongeval ook gedekt. Andere uitbreidingen zijn rechtsbijstand, pechverhelping of een vervangwagen na een ongeval.


Yuzzu Mini Omniumverzekering

De Mini Omnium wordt aangeraden voor auto's die ouder zijn dan 4 jaren. Zo is bepaalde schade aan je wagen nog steeds gedekt. Denk aan glasbreuk, brand, schade door inbraak, stormweer, botsingen met dieren of schade door marters die je kabels doorknabbelen.


Yuzzu Omnium Essentium

Yuzzu heeft nog een tussenproduct tussen de mini en de full omnium. Wanneer je auto na een ongeval perte total wordt verklaard, heb je recht op een vergoeding.


Yuzzu Volledige Omnium

Dit is de meest volledige dekking die je kan hebben. Naast alle bovenstaande risico's ben je ook gedekt tegen schade door vandalisme, een ongeval in fout of een ongeval waarbij de tegenpartij vluchtmisdrijf pleegt.


Advertentie


Populair op FiWe.be