Je bent hier: Home > Leningen > Persoonlijke lening > Autolening > Belfius

Belfius autolening

Belfius is één van de bekendste kredietverstrekkers van België. Bij deze bank ben je dan ook aan het juiste adres voor een uiteenlopend aanbod aan financieringen. Eén van deze financieringen is de autolening. Door gebruik te maken van de Belfius autolening ben je niet alleen verzekerd van een glasheldere lening met interessante voorwaarden, daarnaast kan je ook nog eens genieten van een bijzonder scherp prijskaartje.

Tweedehands of nieuw

De Belfius autolening kan gebruikt worden voor de aankoop van een nieuwe of tweedehandse auto. Je dient in het geval van een tweedehands voertuig wel rekening te houden met de leeftijd van de auto. Is deze bijvoorbeeld nog steeds jonger dan twee jaar, dan zal je toch terugvallen op de mogelijkheden en de tarieven van de klassieke autolening.

Tot 110% lenen van de aankoopwaarde

Belfius geeft je de mogelijkheid om tot 110 procent van de aankoopwaarde van je voertuig te lenen. Hiermee kan je andere kosten financieren zoals de belasting op inverkeerstelling en de verkeersbelasting.

Jobstarters

Belfius heeft een extra interessant tarief voor jobstarters. Als je minder dan één jaar werkt, dan kan je genieten van een nog goedkoper tarief.

Kostprijs

De kostprijs van de Belfius autolening is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Belfius hanteert concurrentiële tarieven maar je kan steeds ook elders een autolening simulatie uitvoeren.

Hoewel er doorgaans voor alle looptijden gebruik wordt gemaakt van dezelfde intrest spreekt het voor zich dat een langere periode automatisch meer kosten met zich meebrengt. Wil je gebruik kunnen maken van de goedkoopste Belfius autolening, dan zal je dus graag de looptijd van je financiering tot een minimum willen beperken. Dat is echter niet alles, want ook de hoogte van het bedrag zal logischerwijs bijdragen aan het kostenplaatje.


Advertentie


Populair op FiWe.be