Je bent hier: Home > Leningen > Persoonlijke lening > Autolening > BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis autolening

De BNP Paribas Fortis autolening is een uitermate interessante kredietvorm voor iedereen die er aan denkt om een nieuwe auto aan te kopen. Wanneer je er voor kiest om de aankoop van een auto met eigen middelen te financieren, dan dient het bedrag in één keer op tafel te worden gelegd. Dat is niet het geval wanneer je kiest voor een autolening. Je moet dan maandelijks een bepaald bedrag terugbetalen aan de bank.

De Fortis autolening staat er om bekend één van de voordeligste op de markt te zijn. Zeker rond het autosalon kan je bij deze bank genieten van echte bodemtarieven.

Energiezuinige auto's

Er worden steeds meer energiezuinige voertuigen verkocht. In eerste instantie zorgt een dergelijke groene auto voor een aanzienlijk verminderde impact op het milieu. Een ander, rechtstreeks voordeel is dat groene auto's nog steeds kunnen rekenen op een interessantere autolening. De zogenaamde groene autolening die wordt aangeboden door BNP Paribas Fortis kenmerkt zich niet alleen door middel van interessante voorwaarden, daarnaast kan je als kredietnemer ook nog eens rekenen op een zeer interessante intrest.

Leen tot 120%

Wanneer je wenst over te gaan tot de aankoop van een auto, dan zal je in eerste instantie moeten vaststellen hoeveel deze auto precies waard is. Je bent niet verplicht om als kredietnemer de volledige waarde van de auto te lenen, al biedt BNP Paribas Fortis je wel die mogelijkheid. Bij deze grootschalige kredietverstrekker is het mogelijk om een lening af te sluiten tot maximaal 120 procent van de aankoopwaarde van je auto. Dit geldt zowel voor de financiering van een nieuwe als van een tweedehandse auto. Voor veel kredietnemers is dit interessant omdat ze op deze manier over wat extra financiële middelen beschikken om bijvoorbeeld opties of andere kosten te betalen.

BNP Paribas Fortis autolening berekenen

De BNP Paribas Fortis autolening berekening geeft je een goed inzicht in de looptijd van de lening, de maandelijkse aflossingen en de totale rente die je uiteindelijk zal betalen.


Advertentie


Populair op FiWe.be