Je bent hier: Home > Leningen > Persoonlijke lening > Autolening > ING

ING autolening

Van ING weten we dat het niet alleen één van de bekendste, maar ook één van de grootste verstrekkers van financieringen is en dat is terug te zien in het aanbod van de financiële instelling. De ING autolening is slechts één van de kredieten die door deze partij kunnen worden toegekend. De ING autolening is een voordelige autolening die kan worden afgesloten voor zowel nieuwe als voor tweedehandse auto's.

Klassieke ING autolening

In eerste instantie is er de klassieke autolening van deze kredietverstrekker. De klassieke ING autolening kan op drie manieren worden afgesloten. Je kan er voor kiezen om de lening af te sluiten voor een compleet nieuwe auto, of je kan ze aanvragen voor een tweedehandse auto die ofwel jonger ofwel ouder is dan 2 jaar. Voor een auto die jonger is dan twee jaar gelden doorgaans dezelfde voorwaarden als voor het aankopen van een nieuwe auto. Indien je de klassieke ING autolening wenst af te sluiten is het steeds interessant om de simulatie op de website van de kredietverstrekker uit te voeren. Door gebruik te maken van deze berekening krijg je een goed beeld van de kostprijs waar je rekening mee dient te houden en daarnaast wordt ook duidelijk hoeveel je exact zal moeten afbetalen.

Groene ING autolening

Naast de gewone financiering voor auto's biedt ING haar kredietnemers eveneens de mogelijkheid om gebruik te maken van een groene lening. Om voor deze speciale financieringsvorm in aanmerking te komen dien je een auto aan te kopen die over een gunstige CO2-waarde beschikt. Daarbij dien je er rekening mee te houden dat je de CO2-gunstige waarde moet kunnen bewijzen tegenover de financiële instelling door middel van een document.


Advertentie


Populair op FiWe.be