Je bent hier: Home > Leningen > Persoonlijke lening > Autolening > KBC

KBC autolening

KBC biedt een interessante autolening aan tegen erg aantrekkelijke tarieven. Je kan snel een lening simuleren voor nieuwe auto's of tweedehands auto's.

Je vult het factuurbedrag in, het bedrag dat je wil lenen en het aantal maanden dat je voor ogen hebt om de lening af te betalen. Je betaalt af in minimum 12 maanden en maximum 72 maanden. Door de maanden of het bedrag van de lening aan te passen kan je meteen zien hoeveel het bedrag van de maandelijkse aflossing wijzigt.

KBC autolening voor nieuwe of tweedehandse auto's

Bij KBC krijg je een autolening voor een nieuwe of een tweedehandse auto. De autolening is een speciale persoonlijke lening waardoor je de kost van de aankoop kan spreiden over meerdere jaren. Je moet er wel rekening mee houden dat er voorwaarden verbonden zijn aan het afsluiten van een dergelijke financiering, meer details krijg je als je een KBC autolening simulatie gemaakt hebt. Wanneer je bijvoorbeeld een tweedehandse auto koopt die jonger is dan 3 jaar, dan wordt deze eigenlijk aanzien als een nieuwe auto. In dat geval kies je dus voor de klassieke KBC autolening.

Leen tot 110%

Er wordt steeds rekening gehouden met de aankoopwaarde van de auto. In de meeste gevallen bieden kredietverstrekkers je de mogelijkheid om slechts 100 procent van de aankoopwaarde te lenen, inclusief btw. Bij KBC kan je echter tot 110 procent lenen!

Het feit dat je over een extra 10 procent lening kan beschikken brengt wel wat interessante voordelen met zich mee. Op deze manier zorgt de KBC autolening er namelijk voor dat je niet alleen in staat bent om de aankoop van de auto te doen, daarnaast kan je er ook nog eens eventuele opties mee financieren. Denk bijvoorbeeld aan een set winterbanden op velgen.


Succesvol beleggen

Leer succesvol beleggen zonder dat het veel tijd kost. Reserveer jouw boek »

in 10 stappen succesvol beleggen

Populair op FiWe.be