Je bent hier: Home > Verzekeringen > Autoverzekering > DVV

DVV autoverzekeringen

DVV Verzekeringen beschikt over een uitgebreid netwerk. Er is vast en zeker een DVV consulent in jouw buurt. Je kan hier terecht met vragen en krijgt er hulp bij een eventueel schadegeval.

DVV heeft diverse autoverzekeringen beschikbaar.


DVV Autoverzekering BA

De autoverzekering BA is wettelijk verplicht in België en zal bij een ongeval in fout de gemaakte schade vergoeden aan de andere partij.

Als je geen ongeval veroorzaakt, dan krijg je bonuspunten. Veroorzaak je wel een ongeval, dan krijg je strafpunten en dan stijgt de premie van deze verzekering. Als je al 5 jaren klant bent en nog geen ongeval hebt veroorzaakt, dan komt de bonus-malus automatisch op nul.

DVV gebruikt ook een getrouwheidsprogramma om klanten te belonen. Zit je op bonus malus 0 en heb je de afgelopen 5 jaren geen schade gehad, dan krijg je 3 DVV Stars. Deze kan je inzetten als je toch een ongeval moest veroorzaken. In dat geval stijgt jouw bonus-malusgraad niet.

Bereken jouw DVV autoverzekering BA

DVV Mini Omniumverzekering

Met deze uitbreiding op de autoverzekering BA ben je ook beschermd tegen schade door onvoorziene gebeurtenissen, zoals hagel, brand, glasbreuk, diefstal, botsing met dieren, schade van marters,... Bij een ongeval in fout moet je de eigen schade nog wel zelf betalen.

Bereken jouw DVV Mini Omniumverzekering

DVV Full Omniumverzekering

De meest uitgebreide verzekering waarbij ook de schade aan jouw eigen auto gedekt is als je een ongeval veroorzaakt.

Bereken jouw DVV Full Omniumverzekering

DVV Bijstand

Bij een verkeersongeval bel je naar 0800 93 300. Dit nummer is 24/24 en 7/7 bereikbaar. Er wordt gratis bijstand voorzien: je auto wordt weggesleept naar jouw garage en je zal naar huis gebracht worden.


Voer ook een autoverzekering simulatie uit bij andere verzekeraars om de goedkoopste verzekering te vinden.


Advertentie


Populair op FiWe.be