Je bent hier: Home > Nieuws > Autoverzekering Actel Direct

Autoverzekering Actel Direct

Autoverzekering Actel Direct

16 september 2013 - door Redactie

Op de site van Actel Direct is het mogelijk om volledig vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Wanneer je je met jouw voertuig op de openbare weg wenst te begeven, dan moet dit voertuig vezekerd zijn. In België is het dan noodzakelijk om minstens een autoverzekering BA (Burgerlijke aansprakelijkheid) te hebben. Indien door jouw fout schade wordt berokkend aan derden, dan zal de verzekering dit vergoeden. Eigen schade is dan voor eigen rekening. Natuurlijk kun je ook opteren voor andere verzekeringen (omnium bijvoorbeeld). Zo kun je jezelf indekken tegen diefstal, schade door hagel en dergelijke.

Er zijn vele mogelijkheden. Onderzoek eerst wat voor verzekering je wenst (een omnium voor een wagen met weinig waarde (oudere tweedehands) zal niemand aanraden. Indien je weet wat je wenst, dan is het tijd om de goedkoopste autoverzekering te zoeken. Contacteer meerdere aanbieders.

Op de site van Actel Direct is het mogelijk om volledig vrijblijvend een offerte aan te vragen. Alles kan online en je verliest dus geen tijd met kantoorbezoeken. Wanneer je het tarief van de Actel Direct autoverzekering kent, dan is het tijd om ook enkele berekeningen door te voeren bij andere Belgische verzekeringsmaatschappijen.

Vergelijken is de boodschap – op die manier is het mogelijk om je voertuig met de beste premie op de markt te verzekeren. Gelukkig kan je bij verschillende aanbieders gemakkelijk een autoverzekering berekenen!


Laatste artikels over Verzekeren

Corona Direct gaat op in Belfius Direct Verzekeringen

27 september 2023

Met Belfius Direct Verzekeringen ontstaat een nieuw merk dat inspeelt op consumenten die online een verzekering willen afsluiten.


Opzegtermijn voor verzekeringen verdwijnt

01 mei 2023

Vanaf volgend jaar zal je wanneer je maar wil een verzekering kunnen opzeggen. Nu moet dat nog drie maanden voor de vervaldag.


Online verzekeringen vertegenwoordigen slechts 20%

19 januari 2023

In België blijft de traditionele makelaar de populairste manier om een verzekering af te sluiten.


Premie brandverzekering stijgt fors

06 december 2022

Door de hoge inflatie zal ook de premie van de brandverzekering volgend jaar met meer dan 10% stijgen.


Digitale verzekeraar Alan bestormt Belgische markt

08 mei 2022

De ziekteverzekeraar Alan haalt 183 miljoen euro op om zijn verdere groei te financieren.


Met stormschade kan je bij je verzekeraar terecht

20 februari 2022

Storm Eunice passeerde op vrijdag het land en op zondag worden er al nieuwe stevige rukwinden verwacht.


Door COVID-19 staat wagen vaker aan de kant

24 januari 2022

Uit een onderzoek van de verzekeraar Corona Direct blijkt dat bij 40% van de mensen de wagen vaker in de garage blijft staan.


Vlaamse regering en verzekeraars vergoeden waterschade

09 september 2021

De enorme wateroverlast tussen 14 en 16 juli van dit jaar zorgde voor veel schade. De Vlaamse Regering en de verzekeraars zorgen er samen voor dat iedereen volledig vergoed zal worden.Advertentie


Populair op FiWe.be