Je bent hier: Home > Nieuws > Goedkope autoverzekering vinden

Goedkope autoverzekering vinden

Goedkope autoverzekering vinden

04 december 2013 - door Redactie

Een goedkope autoverzekering is makkelijk online te vinden...

Door gebruik te maken van een vergelijkingswebsite zoals MeFirst zal je op enkele minuutjes de goedkoopste autoverzekering vinden.

Vergelijk autoverzekeringen

Een goedkope autoverzekering is een autoverzekering die moet voldoen aan een aantal voorwaarden. De eerste voorwaarde is voor de hand liggend. Wanneer je een goedkope verzekering wenst af te sluiten moet deze over een zo laag mogelijke kostprijs beschikken. Om dit te kunnen bekomen zul je moeten gaan vergelijken.

Wanneer je een bepaalde autoverzekering (BA / Omnium) voor ogen hebt kun je er voor kiezen om deze eenvoudig te vergelijken bij verschillende verzekeraars. Zo kun je snel te weten komen welke autoverzekering nu wel en welke nu niet echt goedkoop te noemen is.

Goedkoop is niet altijd mogelijk

Helaas is het niet altijd mogelijk om een goedkope verzekering voor jouw auto af te sluiten. De prijs die je moet betalen voor je autoverzekering is immers niet alleen afhankelijk van de verzekeraar waarbij je ten rade gaat, ook andere factoren spelen een belangrijke rol in het bepalen van de kostprijs van een autoverzekering.

De specificaties van het voertuig zijn op zich bijvoorbeeld reeds goed voor een bepaalde kostprijs, maar die wordt aangevuld met het verleden van de bestuurder. Heeft deze bijvoorbeeld reeds een ongeval in fout gehad vroeger, hoe oud is de bestuurder, etc. Dit zijn allemaal factoren die bepalend kunnen zijn voor het al dan niet goedkoop uitvallen van een autoverzekering.


Laatste artikels over Verzekeren

Corona Direct gaat op in Belfius Direct Verzekeringen

27 september 2023

Met Belfius Direct Verzekeringen ontstaat een nieuw merk dat inspeelt op consumenten die online een verzekering willen afsluiten.


Opzegtermijn voor verzekeringen verdwijnt

01 mei 2023

Vanaf volgend jaar zal je wanneer je maar wil een verzekering kunnen opzeggen. Nu moet dat nog drie maanden voor de vervaldag.


Online verzekeringen vertegenwoordigen slechts 20%

19 januari 2023

In België blijft de traditionele makelaar de populairste manier om een verzekering af te sluiten.


Premie brandverzekering stijgt fors

06 december 2022

Door de hoge inflatie zal ook de premie van de brandverzekering volgend jaar met meer dan 10% stijgen.


Digitale verzekeraar Alan bestormt Belgische markt

08 mei 2022

De ziekteverzekeraar Alan haalt 183 miljoen euro op om zijn verdere groei te financieren.


Met stormschade kan je bij je verzekeraar terecht

20 februari 2022

Storm Eunice passeerde op vrijdag het land en op zondag worden er al nieuwe stevige rukwinden verwacht.


Door COVID-19 staat wagen vaker aan de kant

24 januari 2022

Uit een onderzoek van de verzekeraar Corona Direct blijkt dat bij 40% van de mensen de wagen vaker in de garage blijft staan.


Vlaamse regering en verzekeraars vergoeden waterschade

09 september 2021

De enorme wateroverlast tussen 14 en 16 juli van dit jaar zorgde voor veel schade. De Vlaamse Regering en de verzekeraars zorgen er samen voor dat iedereen volledig vergoed zal worden.Advertentie


Populair op FiWe.be