Je bent hier: Home > Nieuws > De autoverzekering van AXA

De autoverzekering van AXA

De autoverzekering van AXA

14 april 2014 - door Redactie

Ben je van plan om een autoverzekering AXA af te sluiten? In dat geval raden we je aan om even na te gaan over welke autoverzekeringen deze verzekeraar allemaal beschikt.

Net zoals de meeste andere verzekeraars heeft AXA er immers voor gekozen om diverse autoverzekeringen in haar aanbod op te nemen. Je kunt bij AXA in eerste instantie bijvoorbeeld terecht voor de gewone BA-verzekering. De gewone BA-verzekering is een wettelijk verplichte autoverzekering die geen schade aan jouw eigen voertuig, maar uitsluitend aan derden indekt. Met een dergelijke autoverzekering heb je dus niet voldoende wanneer je ook potentiële schade aan jouw eigen auto wenst in te dekken. In dat geval ben je verplicht om te kiezen voor een mini omniumverzekering of een full omniumverzekering. Ook deze worden door AXA aangeboden.

Een autoverzekering berekenen bij AXA kan je een duidelijk beeld geven van de verschillende autoverzekeringen en hun kostprijs. Hou er ook rekening mee dat de kostprijs van een autoverzekering van verzekeringnemer tot verzekeringnemer kan verschillen. Factoren als de specificaties van jouw auto en jouw geschiedenis als bestuurder spelen bijvoorbeeld een belangrijke rol in het berekenen van de kostprijs van je autoverzekering.

De autoverzekering AXA berekenen is in ieder geval wel heel eenvoudig mogelijk aan de hand van de informatie op de website van AXA of door gebruik te maken van de AXA autoverzekering simulatie.


Laatste artikels over Verzekeren

Corona Direct gaat op in Belfius Direct Verzekeringen

27 september 2023

Met Belfius Direct Verzekeringen ontstaat een nieuw merk dat inspeelt op consumenten die online een verzekering willen afsluiten.


Opzegtermijn voor verzekeringen verdwijnt

01 mei 2023

Vanaf volgend jaar zal je wanneer je maar wil een verzekering kunnen opzeggen. Nu moet dat nog drie maanden voor de vervaldag.


Online verzekeringen vertegenwoordigen slechts 20%

19 januari 2023

In België blijft de traditionele makelaar de populairste manier om een verzekering af te sluiten.


Premie brandverzekering stijgt fors

06 december 2022

Door de hoge inflatie zal ook de premie van de brandverzekering volgend jaar met meer dan 10% stijgen.


Digitale verzekeraar Alan bestormt Belgische markt

08 mei 2022

De ziekteverzekeraar Alan haalt 183 miljoen euro op om zijn verdere groei te financieren.


Met stormschade kan je bij je verzekeraar terecht

20 februari 2022

Storm Eunice passeerde op vrijdag het land en op zondag worden er al nieuwe stevige rukwinden verwacht.


Door COVID-19 staat wagen vaker aan de kant

24 januari 2022

Uit een onderzoek van de verzekeraar Corona Direct blijkt dat bij 40% van de mensen de wagen vaker in de garage blijft staan.


Vlaamse regering en verzekeraars vergoeden waterschade

09 september 2021

De enorme wateroverlast tussen 14 en 16 juli van dit jaar zorgde voor veel schade. De Vlaamse Regering en de verzekeraars zorgen er samen voor dat iedereen volledig vergoed zal worden.Advertentie


Populair op FiWe.be