Je bent hier: Home > Nieuws > De autoverzekering van Nateus

De autoverzekering van Nateus

De autoverzekering van Nateus

16 juli 2014 - door Redactie

Nateus is een verzekeraar die reeds heel wat verschillende jaren meedraait op de verzekeringsmarkt. Nateus beschikt over een uitgebreid aanbod aan verzekeringen waaronder ook de autoverzekering.

De autoverzekering Nateus kan op verschillende manieren worden afgesloten. Je kunt er voor kiezen om de gewone standaard autoverzekering van Nateus af te sluiten, maar in dat geval kun je enkel en alleen rekenen op de zogenaamde BA-verzekering. Met andere woorden, de gewone autoverzekering Nateus zorgt er voor dat schade aan derden wordt ingedekt, maar schade aan jouw eigen auto zul je zelf moeten vergoeden. Wens je ook deze schade te laten verzekeren, dan zul je moeten kiezen voor een uitgebreidere verzekering.

Ook voor dergelijke uitgebreidere verzekeringen kun je terecht bij Nateus. Nateus voorziet haar verzekeringnemers van de mogelijkheid om een mini omniumverzekering af te sluiten net als een full omniumverzekering. Beide verzekeringen van Nateus bevatten zowel de BA-dekking als de uitgebreidere dekkingen voor schade aan jouw eigen auto. Het spreekt voor zich dat deze twee autoverzekeringen Nateus wel duurder zijn dan de gewone autoverzekering.


Laatste artikels over Verzekeren

Corona Direct gaat op in Belfius Direct Verzekeringen

27 september 2023

Met Belfius Direct Verzekeringen ontstaat een nieuw merk dat inspeelt op consumenten die online een verzekering willen afsluiten.


Opzegtermijn voor verzekeringen verdwijnt

01 mei 2023

Vanaf volgend jaar zal je wanneer je maar wil een verzekering kunnen opzeggen. Nu moet dat nog drie maanden voor de vervaldag.


Online verzekeringen vertegenwoordigen slechts 20%

19 januari 2023

In België blijft de traditionele makelaar de populairste manier om een verzekering af te sluiten.


Premie brandverzekering stijgt fors

06 december 2022

Door de hoge inflatie zal ook de premie van de brandverzekering volgend jaar met meer dan 10% stijgen.


Digitale verzekeraar Alan bestormt Belgische markt

08 mei 2022

De ziekteverzekeraar Alan haalt 183 miljoen euro op om zijn verdere groei te financieren.


Met stormschade kan je bij je verzekeraar terecht

20 februari 2022

Storm Eunice passeerde op vrijdag het land en op zondag worden er al nieuwe stevige rukwinden verwacht.


Door COVID-19 staat wagen vaker aan de kant

24 januari 2022

Uit een onderzoek van de verzekeraar Corona Direct blijkt dat bij 40% van de mensen de wagen vaker in de garage blijft staan.


Vlaamse regering en verzekeraars vergoeden waterschade

09 september 2021

De enorme wateroverlast tussen 14 en 16 juli van dit jaar zorgde voor veel schade. De Vlaamse Regering en de verzekeraars zorgen er samen voor dat iedereen volledig vergoed zal worden.Advertentie


Populair op FiWe.be