Je bent hier: Home > Nieuws > Een woonkrediet via een immo website

Een woonkrediet via een immo website

Een woonkrediet via een immo website

22 februari 2020 - door Redactie

Immoweb, de zoekertjeswebsite voor vastgoed, gaat samenwerken met Keytrade Bank om woonkredieten aan de man te brengen.

Keytrade Bank zal een berekeningsmodule op Immoweb integreren. Bezoekers die vastgoed willen kopen zullen meteen een lening simulatie kunnen maken. De parameters van de eigen inbreng en de looptijd van het krediet kunnen eenvoudig gewijzigd worden om het effect op de maandelijkse aflossing te zien. Als ze het aanbod interessant vinden, kunnen ze dit ook bewaren op Immoweb. Gaan ze vervolgens effectief over tot de aankoop, dan kunnen ze het dossier van het woonkrediet onmiddellijk weer opnemen bij Keytrade Bank.

Keytrade Bank geeft onmiddellijk de beste rentevoet waardoor onderhandelen niet nodig is. Alles wordt volledig online afgehandeld, ook het ondertekenen van de kredietaanvraag en tenslotte het aanvaarden van het definitief kredietaanbod.

Door de aanwezigheid op Immoweb zal Keytrade Bank meer potentiële klanten kunnen bereiken. Voor Immoweb zijn de hypothecaire leningen een extra inkomstenbron, naast de zoekertjes en de andere financiële producten. Zo biedt de website momenteel ook al verzekeringen aan. In samenwerking met Qover werd een verzekering gelanceerd waarmee verhuurders zich kunnen beschermen tegen wanbetalingen. Ook een digitale brandverzekering kan door huurders meteen bij het tekenen van een verhuurcontract worden afgesloten.


Laatste artikels over Leningen

Dan toch minder renteverlagingen?

30 april 2024

Eerder dit jaar was de verwachting dat de ECB de rente fors zou gaan verlagen vanaf de zomer. Nu zou het maar over beperkte verlagingen gaan.


Bijna iedereen kiest vaste rentevoet

18 februari 2024

Uit cijfers die de bankenkoepel Febelfin publiceerde blijkt dat 97,3% van de kredietnemers voor een vaste rentevoet gekozen heeft in 2023.


Woonkredieten opnieuw veel goedkoper

28 december 2023

De Belgische langetermijn rente duikt vandaag onder de 2,5% en maakt woonkredieten goedkoper.


Betalingsuitstel voor bijna 12.000 woonkredieten

19 april 2023

Tijdens de energiecrisis werden veel gezinnen geconfronteerd met financiële problemen. De banken kenden 11.946 betalingsuitstellen toe voor woonkredieten.


Langere looptijd leningen door hogere rente

08 maart 2023

Uit een bevraging van HLN blijkt dat bij alle banken meer leningen op 25 jaar worden afgesloten.


Voor een miljard euro aan energiebesparende leningen verstrekt

16 februari 2023

In 2022 ging het aantal consumentenkredieten in België opnieuw de hoogte in, maar vooral de ecologische kredieten deden het goed.


Meer wanbetalingen op leningen

22 november 2022

De Nationale Bank meldt dat het aantal betaalachterstanden in oktober gestegen is naar 8.780 kredieten.


Wat is de invloed van stijgende rentes?

10 oktober 2022

We weten allemaal al langer dat de rentes in Europa in een stijgende trend zitten. De reden is eenvoudig: de Europese Centrale bank probeert de hoge inflatie onder controle te krijgen.Advertentie


Populair op FiWe.be