Je bent hier: Home > Nieuws > Belfius rolt Beats uit

Belfius rolt Beats uit

Belfius rolt Beats uit

23 maart 2021 - door Redactie

Belfius zet zijn betaalrekeningen op een nieuwe manier in de markt en start tegelijk met het aanbieden van telecomdiensten van partner Proximus.

Vanaf morgen kunnen klanten in een beperkt aantal pilootkantoren intekenen op Beats, een opfrissing van de huidige zichtrekeningen van Belfius. Op basis van een eenvoudige vragenlijst wordt bepaald welk betaalpakket het best geschikt is. Er zijn drie opties: een gratis rekening, een full-service rekening met enkele bijkomende diensten en tenslotte een full-service rekening met een breed gamma bijkomende diensten. 

Nieuw is dat de klanten de mogelijkheid krijgen om in te tekenen op een gepersonaliseerd telecomaanbod van Proximus. Denk aan het abonnement voor internet, vaste telefonie, mobiele telefonie en tv. Het is de eerste concretisering van het strategische partnership dat Proximus en Belfius in juni 2020 ondertekenden.

Na de pilootperiode zal Beats vanaf 6 april worden uitgerold in alle kantoren, weliswaar nog gericht op bepaalde doelgroepen. Pas in het najaar wordt intekenen ook mogelijk in de Belfius app. Rond datzelfde moment zullen Proximus klanten op hun beurt kunnen kennismaken met "Banx", waarbij de telecomoperator de betaalrekeningen van Belfius zal promoten.

Belfius zal ook voor elke klant een bijdrage leveren aan goede doelen. De klant kan zelf kiezen welke acties hij wil ondersteunen. In het domein gezondheid is dat het Antikankerfonds, in het domein milieu wordt Airscan gesteund en in het domein solidariteit zijn er Rode Neuzen Dag of Viva for Life.


Laatste artikels over Bankieren

Veranderingen in KBC-zichtrekeningen

13 januari 2024

KBC kondigt wijzigingen aan in haar zichtrekeningaanbod, met impact op zowel de KBC-Basisrekening als de KBC-Plusrekening.


Revolut lanceert weldra Belgische IBAN's

07 januari 2024

De hippe onlinebank Revolut bediende Belgische klanten vooralsnog vanuit Litouwen, maar krijgt weldra een volwaarde Belgische tak.


ECB blijft bankautomaten belangrijk vinden

15 september 2023

De Europese Centrale Bank (ECB) is het idee genegen om banken te verplichten om meer geldautomaten te plaatsen in België.


Strafrente rood staan loopt op tot 17%

12 september 2023

Wie tijdelijk onder nul gaat op zijn zichtrekening, kijkt aan tegen een erg hoge intrest.


Bpost bank verdwijnt uit straatbeeld

07 september 2023

De 1 miljoen klanten van bpost bank zullen vanaf volgend jaar terecht kunnen bij BNP Paribas Fortis.


Betalen met QR-codes breekt door

09 juli 2023

Belgen beginnen vertrouwd te geraken aan het mobiel betalen met QR-codes.


Bijna iedereen bankiert online

08 mei 2023

Uit een onderzoek van Febelfin blijkt dat slechts 8% van de ondervraagden geen gebruik maakt van online bankieren.


Payconiq overgenomen door Europese speler

26 april 2023

Het European Payments Initiative (EPI), een samenwerking van 16 Europese banken, neemt zowel Payconiq als iDeal over.Advertentie


Populair op FiWe.be